Πατέρας θα γίνει ξανά στα 52 του ο Βενσάν Κασέλ – Εγκυος η 21χρονη σύζυγός του [εικόνες] - iefimerida.gr

Πατέρας θα γίνει ξανά στα 52 του ο Βενσάν Κασέλ – Εγκυος η 21χρονη σύζυγός του [εικόνες]

Ο Βενσάν Κασέλ με την σύζυγό του Τίνα. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο του παιδί με την νεαρή σύζυγό του Τίνα Κουνακέϊ περιμένει ο διάσημος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ, τέσσερις μόλις μήνες μετά τον ειδυλλιακό γαλλικό γάμο τους.

Ο 52χρονος ηθοποιός και το μοντέλο ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειας μέσα στο 2019, λίγο καιρό μετά τον γάμο τους στην νοτιοδυτική Γαλλία τον Αύγουστο μετά από διετή σχέση, αναφέρει το Just Jared.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγο αφότου η 21χρονη Τίνα εθεάθη με φουσκωμένη κοιλιά στο Ορλί της Γαλλίας τη Δευτέρα πριν την εορταστική περίοδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tina Kunakey (@tinakunakey) στις 18 Μάι, 2018 στις 7:27 πμ PDT

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε το Just Jared, το μοντέλο Τίνα φαίνεται με αρκετά φουσκωμένη κοιλιά φορώντας ένα γούνινο παλτό για να συναντήσει τους φίλους της για φαγητό, λίγο πριν επιστρέψει στην Γαλλία ο σύζυγός της.

Στην τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ζευγάρι έκανε μια δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του «L'Empereur De Paris» στο Παρίσι.

Ο ηθοποιός ήταν πολύ τρυφερός με την σύζυγό του καθώς πόζαραν για τις φωτογραφίες ενώ η Τίνα είχε επιλέξει να φορέσει ένα μαύρο σύνολο που έκρυβε την κοιλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tina Kunakey (@tinakunakey) στις 11 Σεπ, 2018 στις 3:26 πμ PDT

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή φέτος το καλοκαίρι

Ο Βενσάν και η Τίνα παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο δημαρχείο του Μπιντάρτ, στην νοτιοδυτική Γαλλία στις 24 Αυγούστου.

Το ζευγάρι, που ζει στη Βραζιλία, κοινοποίησε την σχέση του τον Ιούλιο του 2016, όταν η Τίνα, τότε ηλικίας μόλις 19 ετών, ανάρτησε μια φωτογραφία της να αγκαλιάζει τον ηθοποιός, ενώ κάπνιζε ένα τσιγάρο.

Μόνικα Μπελούτσι και Βενσάν Κασέλ

Είναι ο δεύτερος γάμος του Βενσάν Κασέλ. Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος επί 14 χρόνια με την διάσημη ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 13χρονη Ντέβα και την 8χρονη Λεόνι.

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ