Πανικός σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι νηπιαγωγείου από έκρηξη βεγγαλικών -Γονείς και παιδιά έτρεχαν να σωθούν [βίντεο] - iefimerida.gr

Πανικός σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι νηπιαγωγείου από έκρηξη βεγγαλικών -Γονείς και παιδιά έτρεχαν να σωθούν [βίντεο]

Τα πυροτεχνήματα πυροδοτήθηκαν όλα μαζί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτε δεν προμήνυε τον τρόμο που θα ακολουθούσε σε πάρτι για την Πρωτοχρονιά που φέρεται να έγινε σε νηπιαγωγείο του Καζακστάν.

Τα παιδιά είχαν φορέσει στολές Άη Βασίλη και χοροπηδούσαν τραγουδώντας μπροστά στους γονείς τους, όταν δευτερόλεπτα αργότερα άρχισαν να εκρήγνυνται ταυτόχρονα πολλά πυροτεχνήματα με εκκωφαντικό θόρυβο που θύμιζε έκρηξη βόμβας και εκτυφλωτικές λάμψεις.

Τα γέλια μετατράπηκαν σε κραυγές αγωνίας, με πανικόβλητους γονείς και παιδιά να ουρλιάζουν. Κάποιοι προσπαθούσαν να καλύψουν τα αυτιά τους, άλλοι έψαχναν μέσα στο σάλο και τους καπνούς την έξοδο για να δραπετεύσουν μαζί με τα «βλαστάρια» τους. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί... Την υπόθεση ερευνά το υπουργείο Εσωτερικών του Καζακστάν, αν και όπως επεσήμανε, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια καταγγελία για τέτοιο περιστατικό.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ KAZAKΣΤΑΝ πάρτι νηπιαγωγείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ