Μετρό Θεσσαλονίκης: Ετοιμος για τα αποκαλυπτήρια ο σταθμός «Σιντριβάνι» -Υπομονή έως το 2020 [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ετοιμος για τα αποκαλυπτήρια ο σταθμός «Σιντριβάνι» -Υπομονή έως το 2020 [εικόνες & βίντεο]

Μια είσοδος του σταθμού Σιντριβάνι / Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα είναι έτοιμα για την πρώτη παρουσίαση ολοκληρωμένου σταθμού του μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς ο σταθμός «Σιντριβάνι» ανοίγει και... περιμένει αύριο, 29 Δεκεμβρίου, τους Θεσσαλονικείς για να τον δουν από κοντά.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 14.00 και θα πλαισιωθεί από τους ήχους του κουαρτέτου -με βιολινίστριες- «Φορτίσιμο». Οι πολίτες που θα επισκεφθούν τον χώρο θα δουν για πρώτη φορά έναν ολοκληρωμένο σταθμό και θα διαμορφώσουν εικόνα για το πώς θα είναι η πόλη και οι σταθμοί στη φάση λειτουργίας τους.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι για λόγους ασφαλείας ο αριθμός των ανθρώπων που θα μπουν στον σταθμό είναι περιορισμένος και πως οι θέσεις έχουν ήδη εξαντληθεί.

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ετοιμος για τα αποκαλυπτήρια ο σταθμός «Σιντριβάνι» -Υπομονή έως το 2020 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο σταθμό του μετρό στο Σιντριβάνι, πέρα από τα δάπεδα που είναι έτοιμα, υπάρχουν επίσης κυλιόμενες σκάλες που λειτουργούν, ασανσέρ, ενώ ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κατέβει μέχρι την αποβάθρα και να δει τις σήραγγες οι οποίες συνδέουν το ένα άκρο της πόλης με το άλλο.

Η θέση όπου θα βρίσκονται τα εκδοτήρια / Φωτογραφία: thestival.gr

Ο συγκεκριμένος σταθμός αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, με τα εκδοτήρια να βρίσκονται στο πρώτο.

Οι... λαμπερές κυλιόμενες σκάλες / Φωτογραφία: thestival.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ