Πανικός: Μπέρδεψαν τα βεγγαλικά και έγινε χαμός σε σχολική γιορτή [βίντεο] - iefimerida.gr

Πανικός: Μπέρδεψαν τα βεγγαλικά και έγινε χαμός σε σχολική γιορτή [βίντεο]

Σχολική γιορτή σε παιδικό σταθμό στο Καζακστάν. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εορταστική παράσταση των παιδιών τους στο σχολείο πήγαν να παρακολουθήσουν κάποιοι γονείς, χωρίς ποτέ να μπορούν να φανταστούν αυτό που θα ακολουθούσε.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε έναν παιδικό σταθμό στο Καζακστάν όπου φοιτούν μαθητές κάτω των 7 ετών και κάτι πήγε τελείως λάθος με τα πυροτεχνήματα.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πιστεύουν πως το προσωπικό του σταθμού είχε την πρόθεση να χρησιμοποιήσει πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου, αλλά αντ’ αυτού έκανε χρήση βεγγαλικών εξωτερικού χώρου – προκαλώντας ένα σκηνικό τρόμου.

Οι γονείς παρακολουθούσαν την παράσταση όπου τα παιδιά ήταν ντυμένα με κοστούμια Άγιου Βασίλη και άρχισαν να χοροπηδούν από την χαρά τους παρακολουθώντας τα πυροτεχνήματα.

Ωστόσο, τα κουτιά εξερράγησαν ξαφνικά, εκσφενδονίζοντας φλόγες και καπνό που προκάλεσε φόβο και πανικό.

«Ήταν σαν να έπεφταν πυροβολισμοί, λες και δεχόμασταν τρομοκρατική επίθεση» ανέφερε ένας γονιός. «Παιδιά και ενήλικες άρχισαν να ουρλιάζουν, προσπαθούσαν να καλυφθούν και έβαζαν τα χέρια τους πάνω στα κεφάλια τους».

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο η αστυνομία προσπαθεί να ανακαλύψει πότε και πώς συνέβη το δραματικό περιστατικό καθώς δεν αναφέρθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ