Αποστάσεις ΚΙΝΑΛ από τις δηλώσεις Μαλέλη για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ- Ούτε με ΣΥΡΙΖΑ ούτε με ΝΔ - iefimerida.gr

Αποστάσεις ΚΙΝΑΛ από τις δηλώσεις Μαλέλη για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ- Ούτε με ΣΥΡΙΖΑ ούτε με ΝΔ

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά- φωτογραφία sooc.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτη Μαλέλη, πού σε δηλώσεις του έκανε λόγο για στενή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού και το Κίνημα «κινείται στην ίδια προοδευτική κατεύθυνση», πήρε με επίσημη τοποθέτησή του ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Ο Π. Χρηστίδης, μετά τον σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του Στ. Μαλέλη, έκανε λόγο για ερμηνείες και παρερμηνείες επιμέρους αποσπασματικών αναφορών και διευκρίνισε την θέση του Κινήματος, έτσι όπως έχει διατυπωθεί από την Φώφη Γεννηματά. Ούτε συμμετοχή σε δήθεν προοδευτικά μέτωπα με τον ΣΥΡΙΖΑ, την προοδευτικότητα του οποίου αμφισβητούν, ούτε σε δήθεν συστημικά μέτωπα με την Νέα Δημοκρατία.

"Εάν η θέση μας ότι εμείς συμπλήρωμα με τη λογική των αριθμών ή την νομή αξιωμάτων χωρίς πολιτικές και προγραμματικές προϋποθέσεις δεν θα γίνουμε και με αυτή την έννοια δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός η συμμετοχή σε μια κυβέρνηση, ενοχλεί ή χαλάει τα σχέδια σε κάποιους είναι δικό τους πρόβλημα. Κανείς δε θα αποφασίσει προκαταβολικά ούτε και μπορεί να εγκλωβίσει τους πολίτες σε ψευδεπίγραφα διλήμματα. Με ερμηνείες και παρερμηνείες επιμέρους αποσπασματικών αναφορών των θέσεων μας δεν θα καταφέρουν να αλλοιώσουν το μήνυμα μας που είναι σταθερό, διαυγές αλλά και αδιαπραγμάτευτο”, ανέφερε ο κ. Χρηστίδης.

"Η σύγχρονη Κεντροαριστερά δεν χωράει στα δήθεν μέτωπα που επιχειρούν να την εντάξουν. Ούτε σε μέτωπα δήθεν προοδευτικά με το ΣΥΡΙΖΑ που τίποτα προοδευτικό δεν έχει να επιδείξει ούτε ως αντιπολίτευση , ούτε ως κυβέρνηση αλλά ούτε και σε μέτωπα δήθεν συστημικής κανονικότητας με τη ΝΔ που κάθε μέρα και περισσότερο επιβεβαιώνει πόσο βαθιά συντηρητική παραμένει. Είμαστε κάτι ριζικά διαφορετικό και από τους δύο. Δείχνουμε ένα άλλο δρόμο στους Έλληνες πολίτες. Το δρόμο της πολιτικής σταθερότητας με ευρεία πολιτική συνεννόηση και ανάληψης ευθυνών από όλους για να δώσουμε, επιτέλους, πραγματική ελπίδα και προοπτική για το αύριο. Με ένα σύγχρονο, ρεαλιστικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για την Ελλάδα που ήδη έχουμε παρουσιάσει”, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ