Στέλιος Χανταμπάκης: Με ποιους μοιράστηκε τα 150.000 που κέρδισε στο Nomads -Δεν πήρε ούτε τα μισά [βίντεο]

Κι όμως μπορεί ο Χανταμπάκης να κέρδισε το Nomads 2 αλλά όπως όλα δείχνουν δεν κράτησε όλο το χρηματικό ποσό για τον εαυτό του, το οποίο 150.000 ευρώ.

Κι αυτό γιατί τα χρήματα του επάθλου μοιράστηκαν στους 8 παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν ως το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο μισθοφόρος πρότεινε στους υπόλοιπους παίκτες να μοιραστούν τα χρήματα του επάθλου, με τους δύο πρώτους να παίρνουν τα περισσότερα.

Ετσι οι Χανταμπάκης και Μόργκαν πήραν από 30.000 ευρώ ο καθένας, ενώ οι υπόλοιποι έξι μοιράστηκαν το ποσό των 90.000 ευρώ.

«Το ψάξαμε από φίλους και γνωστούς ότι κάτω από το τραπέζι είχε γίνει μια άτυπη συμφωνία. Όταν αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας και μείνανε οκτώ στο παιχνίδι είπε ο μισθοφόρος να μοιραστούν τα χρήματα του επάθλου, όποιος κι αν κερδίσει. Οι δύο πρώτοι, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γρηγόρης Μόργκαν που έφτασαν στον τελικό, λένε οι πληροφορίες ότι πήραν από 30.000 ευρώ ο καθένας. Και ότι περίσσεψε το μοιράστηκαν οι υπόλοιποι έξι. Αυτή ήταν η άτυπη συμφωνία που έκαναν οι παίκτες πριν τον τελικό, μεταξύ τους τα βρήκαν», είπαν μεταξύ άλλων οι αδερφές Ράντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads Στέλιος Χανταμπάκης έπαθλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ