Στέλιος Χανταμπάκης: Με ποιους μοιράστηκε τα 150.000 που κέρδισε στο Nomads -Δεν πήρε ούτε τα μισά [βίντεο] - iefimerida.gr

Στέλιος Χανταμπάκης: Με ποιους μοιράστηκε τα 150.000 που κέρδισε στο Nomads -Δεν πήρε ούτε τα μισά [βίντεο]

Στέλιος Χανταμπάκης/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως μπορεί ο Χανταμπάκης να κέρδισε το Nomads 2 αλλά όπως όλα δείχνουν δεν κράτησε όλο το χρηματικό ποσό για τον εαυτό του, το οποίο 150.000 ευρώ.

Κι αυτό γιατί τα χρήματα του επάθλου μοιράστηκαν στους 8 παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν ως το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο μισθοφόρος πρότεινε στους υπόλοιπους παίκτες να μοιραστούν τα χρήματα του επάθλου, με τους δύο πρώτους να παίρνουν τα περισσότερα.

Ετσι οι Χανταμπάκης και Μόργκαν πήραν από 30.000 ευρώ ο καθένας, ενώ οι υπόλοιποι έξι μοιράστηκαν το ποσό των 90.000 ευρώ.

«Το ψάξαμε από φίλους και γνωστούς ότι κάτω από το τραπέζι είχε γίνει μια άτυπη συμφωνία. Όταν αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας και μείνανε οκτώ στο παιχνίδι είπε ο μισθοφόρος να μοιραστούν τα χρήματα του επάθλου, όποιος κι αν κερδίσει. Οι δύο πρώτοι, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γρηγόρης Μόργκαν που έφτασαν στον τελικό, λένε οι πληροφορίες ότι πήραν από 30.000 ευρώ ο καθένας. Και ότι περίσσεψε το μοιράστηκαν οι υπόλοιποι έξι. Αυτή ήταν η άτυπη συμφωνία που έκαναν οι παίκτες πριν τον τελικό, μεταξύ τους τα βρήκαν», είπαν μεταξύ άλλων οι αδερφές Ράντη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads Στέλιος Χανταμπάκης έπαθλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ