Σε αυτό το ημερολόγιο του 2019 κάθε μήνας είναι και μια προτροπή - iefimerida.gr

Σε αυτό το ημερολόγιο του 2019 κάθε μήνας είναι και μια προτροπή

Ημερολόγιο Life Coaching «Καλύτερα Γίνεται στη Ζωή μου» της Δρ Νάνσυς Μαλλέρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχω το θάρρος να διεκδικήσω, να κοιτάξω μπροστά. Επιτρέπω στο παιδί μέσα μου να διασκεδάσει να εξερευνήσει, να χαρεί.Το 2019 θα μου φέρει δώρα. Είμαι ευγνώμων.

Αυτές δεν είναι απλές φράσεις ή ευχές, θα μπορούσαν να είναι η δική μας προσωπική ματιά απέναντι στην καθημερινότητα και τη ζωή. Πιθανόν αυτη τη χρονιά θα μπορούσε να γίνει η αρχή, για ένα νέο ξεκίνημα.

Το Ημερολόγιο Life Coaching «Καλύτερα Γίνεται στη Ζωή μου» της Δρ Νάνσυς Μαλλέρου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κeybooks και έρχεται σε μια εποχή που τα νέα ξεκινήματα, ταιριάζουν.

«Μπορώ να τα καταφέρω»

Τι διαφορετικό μάς παρουσιάζει

Κάθε μήνας είναι και μια προτροπή, μια ιδέα, μια αρχή. Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε ένα θέμα: αυτοπεποίθηση, σχέσεις, αυτοδιαχείριση, φροντίδα του εαυτού, έμπνευση, αποφάσεις, όρια
Πρόκειται για εργαλεία και ασκήσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να περάσουμε μία καλύτερη χρονιά και να εξελιχθούμε ως άνθρωποι μέρα με τη μέρα.

«Έχετε το δικαίωμα να τα θέλετε όλα, κι εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να τα αποκτήσετε! Δεν είστε μόνοι σας, και σίγουρα... καλύτερα γίνεται» σημειώνει η Δρ Νάνσυ Μαλλέρου για το δικό της Ημερολόγιο.

Στόχος της να βελτιώσουμε τη ζωή μας άμεσα. Οι Θετικές Δηλώσεις είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο coaching που η Νάνσυ Μαλλέρου, χρησιμοποιεί με τους πελάτες της πάνω από μία δεκαετία.

Μήνας αυτοπεποίθησης ο Ιανουάριος

Πρόκειται για σύντομες θετικές φράσεις, στον ενεστώτα, που εκφράζουν κάτι που θέλουμε να μας συμβεί ή κάτι που θα θέλαμε να είμαστε, και μπορούν να αφορούν οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας: τον έρωτα, τις σχέσεις, τα χρήματα, το χαρακτήρα μας, τη δουλειά μας.

Οι Θετικές Δηλώσεις λειτουργούν σαν εντολές στο υποσυνείδητό μας, κάνοντάς μας να προσέχουμε, να επιλέγουμε, να δρούμε και να αντιδρούμε σύμφωνα με αυτές. Στην ουσία πρόκειται για έναν τρόπο ελέγχου του εσωτερικού μας διαλόγου, ο οποίος ευθύνεται για πολλές από τις πράξεις και τα συναισθήματά μας.

Ημερολόγιο Life Coaching «Καλύτερα Γίνεται στη Ζωή μου» της Δρ Νάνσυς Μαλλέρου
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ημερολόγιο Life Coaching Δρ Νάνσυ Μαλλέρου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ