Εύβοια: Οικολόγοι κυνήγησαν... κυνηγό και τελικά συνελήφθησαν! - iefimerida.gr

Εύβοια: Οικολόγοι κυνήγησαν... κυνηγό και τελικά συνελήφθησαν!

Ενας κυνηγός / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε «θήραμα» για δυο... οικολόγους μετατράπηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 76χρονος κυνηγός από την Αγία Αννα της Εύβοιας.

Οπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος κυνηγός περπατούσε με την καραμπίνα του όταν δέχθηκε φραστική -αρχικά- επίθεση από έναν 32χρονο και μια 26χρονη που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.
Το ζευγάρι, που είχε όπως φαίνεται οικολογικά αντανακλαστικά, τον ρώτησε γιατί κυνηγούσε και στη συνέχεια φέρεται ότι τον χτύπησαν στο πρόσωπο, του έκλεψαν καραμπίνα και κινητό τηλέφωνο, και στη συνέχεια διέφυγαν με τη μοτοσικλέτα τους.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 76χρονος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το συμβάν. Σύντομα, αστυνομικοί εντόπισαν το ζευγάρι και τους προσήγαγαν στο τμήμα.

Κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης στο τμήμα, ο ηλικιωμένος κυνηγός αναγνώρισε τους δυο συλληφθέντες, οι οποίοι παραδέχθηκαν πως του πήραν το όπλο -το οποίο πέταξαν- αλλά όχι το κινητό τηλέφωνό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε δίωξη για ληστεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυνηγοί Οικόλογοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ