Κι άλλος χωρισμός στη showbiz: Διαζύγιο μετά από 22 χρόνια γάμου για τον Φόρεστ Γουίτακερ - iefimerida.gr

Κι άλλος χωρισμός στη showbiz: Διαζύγιο μετά από 22 χρόνια γάμου για τον Φόρεστ Γουίτακερ

Ο Φόρεστ Γουιτάκερ με την σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίτηση διαζυγίου από την σύζυγό του Κέισα Νας μετά από 22 χρόνια γάμου κατέθεσε ο ηθοποιός Φόρεστ Γουίτακερ.

Ο 57χρονος ηθοποιός, ανέφερε ασυμβίβαστες διαφορές στην αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε την Πέμπτη, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος επί 22 χρόνια με την Κέισα

Τα Χριστούγεννα, ο Γουίτακερ τουίταρε: «Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αλληλεγγύης – μια εποχή του χρόνου, που μας υπενθυμίζει ότι οι δεσμοί που έχουν οι οικογένειες, οι φίλοι, οι συμπολίτες μας βασίζονται στο μοίρασμα και την χαρά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Ο Γουίτακερ και η 46χρονη σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, παντρεύτηκαν το 1996 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες την 22χρονη Σόνετ Νόελ και την 20χρονη Τρου.

Το ζευγάρι με την κόρη τους, Σόνετ Νόελ

Ο ηθοποιός έχει έναν ακόμη γιο, τον 28χρονο Όσιαν και η Κέισα την 27χρονη κόρη Ότομ από προηγούμενες σχέσεις τους.

Η Κέισα, που είναι επίσης μοντέλο, είχε δηλώσει έναν χρόνο μετά τον γάμο της στο People για τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό: «Είναι πολύ ειλικρινής και ευαίσθητος και ρομαντικός. Με έκανε να πετώ – όχι με υλικά πράγματα, αλλά με τον τρόπο που μου εξέφραζε τα συναισθήματά του».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Blown Away» το 1993, όπου η Κέισα υποδυόταν την σύντροφο του Γουίτακερ. Της έκανε πρόταση γάμου την επόμενη χρονιά και παντρεύτηκαν στην Τζαμάικα το 1996.

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ