Τρούφες από δαμάσκηνα και φουντούκι

Τρούφες από δαμάσκηνα και φουντούκι

Να ένα σοκολατάκι που μπορείτε να καταναλώσετε χωρίς ενοχές στις γιορτές: αγνά ξηρά δαμάσκηνα, φουντούκι και κακάο.

Υλικά

  • 300 γραμμάρια ξηρά δαμάσκηνα
  • 1 κουταλιά σούπας μαρμελάδα δαμάσκηνο
  • 60 γραμμάρια φουντούκι τριμμένο
  • 40 γραμμάρια κακάο αυθεντικό, πικρό

Εκτέλεση

  • Υπάρχουν δύο τρόποι: είτε ψιλοκόβετε τα δαμάσκηνα, είτε τα περνάτε στο μούλτι
  • Σε μπολάκι βάζετε τον πολτό δαμάσκηνα, τη μαρμελάδα δαμάσκηνο και το φουντούκι ψίχα
  • Ανακατέψτε καλά και προσεκτικά
  • Βάλτε στο ψυγείο για 20 λεπτά
  • Κάντε μπαλίτσες με τα χέρια, βυθίστε τις στο κακάο, έτοιμες οι τρούφες!

Και κανονίστε: Προσφέρετε σε ένα όμορφο πακέτο τρούφες στους φίλους!

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.