Πελώρια κεφάλια και ίδια πόδια -Το photοshop στη χριστουγεννιάτικη κάρτα των Καρντάσιαν [εικόνα]

Άλλη μια χρονιά έρχεται και άλλη μία χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας Καρντάσιαν μόλις κυκλοφόρησε για να κάνει τους θαυμαστές της να παθιαστούν και πάλι.

Αυτή την φορά όμως, οι οπαδοί του ριάλιτι δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένοι με την νέα κάρτα, η οποία επικεντρώνεται πρωτίστως στην επόμενη γενιά των Καρντάσιαν – Τζένερ, με πολλούς να την εξετάζουν εξονυχιστικά για να καταγράψουν τυχόν παραμορφώσεις και αλλοιώσεις από το photoshop.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

✞ Merry Christmas!! We all wish you love and harmony✞ So far this is by far my most favorite of any Christmas ✞ I have all I could ever want FAMILY @pierresnaps

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 24 Δεκ, 2018 στις 6:47 πμ PST

Για παράδειγμα, όπως σημειώνει το Cosmopolitan, κάποιοι οπαδοί πιστεύουν ότι τα πόδια της Κλόε Καρντάσιαν έχουν τοποθετηθεί στα πόδια της Κάιλι Τζένερ με photoshop, και τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αρκετά πειστικά:

Why are Khloe & Kylie’s feet exactly the same. They could have photoshopped this better https://t.co/GCdZC3vEDt

«Γιατί τα πόδια των Κλόε και Κάιλι είναι ακριβώς τα ίδια; Θα μπορούσαν να τα είχαν κάνει καλύτερη επεξεργασία» έγραψε κάποια. «Το δεξί πόδι της Κάιλι και της Κλόε είναι ακριβώς το ίδιο» πρόσθεσε κάποια άλλη.

Kylie and Khloé’s right feet are the exact same foot https://t.co/wt6WO75mea

Και δεν είναι μόνο αυτό. Σύμφωνα με την Daily Mail, αρκετοί άλλοι αναρωτήθηκαν για κάποια άτομα στην φωτογραφία. Για παράδειγμα, κάποιοι ρώτησαν γιατί ο 9χρονος γιος της Κόρτνεϊ, Μέισον, δείχνει μεγαλύτερος από την ηλικία του με ένα πελώριο κεφάλι, όπως και η κόρη της Κιμ, η Νορθ Γουέστ.

Άλλοι ανέφεραν πως το σώμα της Κιμ έχει δεχθεί επεξεργασία, με μερικούς να αναφέρουν το χέρι που κρατάει την κόρη της, Σικάγο, να είναι «παραμορφωμένο». Οι περισσότεροι πάντως, είναι πεπεισμένοι πως τα μέλη της οικογένειας φωτογραφήθηκαν χωριστά και πως το τελικό αποτέλεσμα ήταν προϊόν photoshop.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ