Η Πηγή Δεβετζή μιλά πρώτη φορά για τον πρώην σύζυγό της- Ανακατεύομαι όταν τον σκέφτομαι, με εκμεταλλεύτηκε - iefimerida.gr

Η Πηγή Δεβετζή μιλά πρώτη φορά για τον πρώην σύζυγό της- Ανακατεύομαι όταν τον σκέφτομαι, με εκμεταλλεύτηκε

Πηγή Δεβετζή- Γιώργος Πούλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για τον πρώην σύζυγό της προχώρησε η Πηγή Δεβετζή, η οποία δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον γάμο της που έληξε πριν μερικά χρόνια.

Συγκεκριμένα η Πηγή Δεβετζή ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Πούλο, καθώς το 2006 έγινε ο πολιτικός τους γάμος, ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει το 2000.

Πριν χωρίσουν, το ζευγάρι χώριζε τον χρόνο τους μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης, καθώς εκεί η Πηγή διατηρεί το δικό της πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ενώ μαζί με τον πρώην σύζυγό της είχαν ανοίξει μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης.

Η Πηγή Δεβετζή μιλά πρώτη φορά για τον πρώην σύζυγό της- Ανακατεύομαι όταν τον σκέφτομαι, με εκμεταλλεύτηκε  | iefimerida.gr 0

Μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της στο Celebrity Life Game, η Πηγή Δεβετζή ανέφερε πως απλά ανακατεύεται να μιλά για εκείνον αφήνοντας έτσι υπόνοιες πως την εκμεταλλεύτηκε.

«Ανακατεύομαι όταν το σκέφτομαι. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου! Δυστυχώς ήμασταν και συνεργάτες, δηλαδή αυτός ήταν… Δεν είχα καλή τύχη σε αυτό το πράγμα, γι’ αυτό ανακατεύομαι όταν μιλάω γι’ αυτό.

Ότι κατάφερα το κατάφερα μόνη μου, με τη βοήθεια του προπονητή μου και μόνο. Έλεος δηλαδή! Κατά κάποιο τρόπο με εκμεταλλεύτηκε. Δεν υπάρχει λόγος να τα πω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ