Σε εξέλιξη εκκένωση κτιρίων του ΙΚΑ στα Εξάρχεια που τελούν υπό κατάληψη - iefimerida.gr

Σε εξέλιξη εκκένωση κτιρίων του ΙΚΑ στα Εξάρχεια που τελούν υπό κατάληψη

Σε εξέλιξη εκκένωση κτιρίων του ΙΚΑ στα Εξάρχεια που τελούν υπό κατάληψη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εκκένωσης δύο κτιρίων - του κινηματογράφου ΒΟΞ και ενός άλλου στην οδό Βαλτετσίου - στα Εξάρχεια που τελούν υπό κατάληψη εδώ και αρκετό καιρό.

Και τα δύο κτίρια ανήκουν στο ΙΚΑ, το οποίο και αιτήθηκε την απομάκρυνση των καταληψιών. Από τις 12 Απριλίου, με εγκύκλιο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, οι εισαγγελείς καλούνται να ακολουθούν την αυτόφωρη διαδικασία σε καταλήψεις πανεπιστημίων και άλλων δημόσιων κτιρίων, εφόσον έχουν διαπιστωθεί φθορές και να διερευνούν τη στάση των υπευθύνων των κτιρίων, οι οποίοι φέρουν ποινικές ευθύνες σε περίπτωση ανοχής.

Από τα ξημερώματα υπάρχουν μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων, έχουν κλείσει οι δρόμοι που οδηγούν στην περιοχή, ενώ έγιναν και έλεγχοι ατόμων στον δρόμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ