ΝΒΑ: Τσαμπουκάς Καντέρ με Γιάννη Αντετοκούνμπο -Αποβλήθηκε ο Τούρκος [βίντεο] - iefimerida.gr

ΝΒΑ: Τσαμπουκάς Καντέρ με Γιάννη Αντετοκούνμπο -Αποβλήθηκε ο Τούρκος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξινός βγήκε ο... τσαμπουκάς που πήγε να κάνει ο Ενες Καντέρ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου του αγώνα των Νιου Γιορκ Νικς με τους Μιλγούοκι Μπακς.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Έλληνας άσος διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές για ένα σκληρό χτύπημα του Τουρκου σέντερ, το οποίο δεν χρεώθηκε φάουλ.

Η κίνηση αυτή δεν άρεσε στον Καντέρ, ο οποίος αποφάσισε να κολλήσει το πρόσωπό του στον Αντετοκούνμπο ο οποίος προς τιμήν του δεν συνέχισε τον τσαμπουκά που ξεκίνησε ο Τούρκος.

Το αποτέλεσμα ήταν να μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους και τελικά και οι διαιτητές, με τους τελευταίους να αποφασίζουν να αποβάλλουν τον Καντέρ.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ισοπεδωτικός, άγγιξε το triple-double και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 112-96 επί των Νικς.

Δείτε την επίμαχη φάση

Kanter and Giannis go face to face after Kanter blocks him and Giannis expected a foul pic.twitter.com/VHq1gCd9QU

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ