Μπλατ: «Προφανώς δεν έκανα πολύ καλή δουλειά» - iefimerida.gr

Μπλατ: «Προφανώς δεν έκανα πολύ καλή δουλειά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με διάθεση για αυτοκριτική εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με την Νταρουσάφακα, για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έψαξε δικαιολογίες, αντίθετα παραδέχθηκε πως η ομάδα του εμφανίστηκε ανέτοιμη στην Πόλη και το πλήρωσε με μια ήττα εκτός... προγράμματος, που μπορεί να κοστίσει πολύ στην προσπάθεια για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

«Ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά και χάσαμε με μεγάλη διαφορά το πρώτο δεκάλεπτο. Επιστρέψαμε στα υπόλοιπα δεκάλεπτα, όμως, κυνηγούσαμε συνεχώς στο σκορ. Στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να παίζεις συγκεντρωμένα και τα σαράντα λεπτά, κάτι που εμείς δεν κάναμε απόψε. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε», υπογράμμισε ο Μπλατ.

Ερωτηθείς για το ποιος τομέας αποτέλεσε τον «αδύναμο κρίκο» στο παιχνίδι της ομάδας του, απάντησε: «Δεν ήταν ένας μόνο. Προφανώς η άμυνά μας στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ μακριά από τα στάνταρ μας. Στο πρώτο μέρος κάναμε πολλά λάθη, που η Νταρουσάφακα μετέτρεψε σε εύκολους πόντους. Δεν σουτάραμε με καλά ποσοστά και στο τέλος δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε για αυτούς τους λόγους».

Όσο για το τι αισθάνθηκε επιστρέφοντας ως αντίπαλος απέναντι σε μια ομάδα για την οποία εργάστηκε και κατάκτησε μαζί της ευρωπαϊκό τίτλο (Eurocup); «Ήταν όμορφο που επέστρεψα και είδα καλούς ανθρώπους και φιλικά πρόσωπα. Αυτή τη στιγμή έχω εστιάσει στον Ολυμπιακό. Αυτός είναι το πρώτο πράγμα που έχω στην καρδιά και στο μυαλό μου. Όπως είπα και πριν, ήταν όμορφο που πριν το ματς είδα φίλους, όμως, δεν ήταν αυτός ο σκοπός που ήρθα εδώ. Σκοπός ήταν να κερδίσει η ομάδα μου και προφανώς δεν έκανα πολύ καλή δουλειά. Και από αυτή την άποψη, απογοητεύτηκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ολυμπιακός Ντέιβιντ Μπλατ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ