Θρίλερ στη Λάρισα: Εξαφανίστηκε 76χρονη -Την ημέρα που πήρε τη σύνταξη της [εικόνα] - iefimerida.gr

Θρίλερ στη Λάρισα: Εξαφανίστηκε 76χρονη -Την ημέρα που πήρε τη σύνταξη της [εικόνα]

Θρίλερ στη Λάρισα: Εξαφανίστηκε 76χρονη -Την ημέρα που πήρε την σύνταξη της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Λάρισας για τηνεξαφάνιση της Βασιλικής (Κούλα) Γκαράνη, η οποία αγνοείται από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, από το Μελισσοχώρι Λάρισας όπου μένει μόνη της.

Η Βασιλική (Κούλα) Γκαράνη, αγνοείται από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, από το Μελισσοχώρι Λάρισας όπου μένει μόνη της. Εκείνη την ημέρα εισέπραξε τη σύνταξη της από το ταχυδρομείο της περιοχής και χάθηκαν τα ίχνη της.

Η 76χρονη έχει χαθεί ξανά στο παρελθόν και συνήθως περιφέρεται στις περιοχές Πλατύκαμπος και Γαλήνη και φιλοξενείται σε αποθήκες συγχωριανών της.

Θρίλερ στη Λάρισα: Εξαφανίστηκε 76χρονη -Την ημέρα που πήρε τη σύνταξη της [εικόνα]	 | iefimerida.gr 0

Έχει ύψος 1.55, άσπρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, βαδίζει με δυσκολία και αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης. Δεν είναι γνωστό ποια ήταν η ενδυμασία της όταν εξαφανίστηκε. Οι συγγενείς της πιστεύουν ότι σίγουρα φορούσε έναν μάλλινο κόκκινο σκούφο, που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Για την εξαφάνιση της έχει σημάνει Silver Alert.

anikolouli.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ