Γιατί όλοι σχολίασαν τις Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες της Κιμ Καρντάσιαν – Η λεπτομέρεια που συζητήθηκε αρνητικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί όλοι σχολίασαν τις Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες της Κιμ Καρντάσιαν – Η λεπτομέρεια που συζητήθηκε αρνητικά [εικόνες]

Η Κιμ Καρντάσιαν με την οικογένειά της. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι οπαδοί της Κιμ Καρντάσιαν έσπευσαν να επαινέσουν τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της για την άψογη εμφάνιση τους, στις οικογενειακές φωτογραφίες που ανάρτησε λόγω Χριστουγέννων.

Η διάσημη τηλεπερσόνα ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό της στο Twitter για να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους «Χρόνια Πολλά». Ωστόσο, ορισμένοι από τους οπαδούς της επέλεξαν να επικεντρώσουν την προσοχή τους στο κάτω μέρος των φωτογραφιών.

Merry Christmas pic.twitter.com/SQRHMpVrzq

Η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε για άλλη μία φορά να συγκεντρώσει την προσοχή και τα σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τις χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες της.

«Καλά Χριστούγεννα» έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών που εικονίζεται σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν – Γουέστ, στις οποίες μάλιστα ακόμη και ο Κάνιε φαίνεται να χαμογελά.

Kim you know those shoes dont fit pic.twitter.com/pQ65OKHpy7

Ωστόσο, κάποιοι εστίασαν την προσοχή τους στα δάχτυλα των ποδιών της και στην επιλογή των υποδημάτων της.

Τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών της προεξέχουν από τα πέδιλα

«Κιμ, το ξέρεις ότι αυτά τα παπούτσια δεν είναι τα κατάλληλα;» έγραψε κάποιος. «Το μεγάλο δάχτυλο των ποδιών της Κιμ Καρντάσιαν είναι πολύ μεγάλο γι’ αυτά τα παπούτσια. Lol» πρόσθεσε ένας ακόμη κάνοντας μάλιστα ζουμ στα δάχτυλα των ποδιών της για να δείξει το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ