Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» - iefimerida.gr

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μοναδική μελωδική έκπληξη για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επεφύλαξε η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018.

Με πρωτοβουλία της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κυρίας Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου, τα μέλη της μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας, με περίσσεια ευαισθησία και αγάπη, βρέθηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων πλημμυρίζοντας τους χώρους της με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται.

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε την κυρία Παπακώστα και τους μουσικούς της Αστυνομίας λέγοντας: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστήσω που είστε κοντά μας. Αυτές οι πρωτοβουλίες μάς δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο που επιτελούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά της η κυρία Παπακώστα τόνισε την σημασία του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» λέγοντας: «Είμαστε φίλοι, αρωγοί, συμπαραστάτες σε μια σπουδαία προσπάθεια που τιμά την Ελλάδα».

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων υποδέχτηκαν την Κατερίνα Παπακώστα και την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας
Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε η Ογκολογική Μονάδα Παίδων
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ