Πυροβόλησαν πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου -Με καραμπίνα - iefimerida.gr

Πυροβόλησαν πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου -Με καραμπίνα

Ο Δανός Νίλσεν /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο βρίσκεται πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, τον οποίον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του με καραμπίνα!

Ο λόγος για τον Νίκι Μπίλε Νίλσεν, ο οποίος είχε αγωνιστεί πέρυσι για μισή σεζόν με τα κυανέρυθρα, αλλά δεν κατάφερε ποτέ του να προσαρμοστεί.

Ο 30χρονος Δανός επιθετικός δέχθηκε την επίθεση κοντά στο σπίτι του στο Σιντχάβνεν, προάστιο της Κοπεγχάγης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ekstra Bladet» και όπως αναμεταδίδουν τα ΜΜΕ στη Σκανδιναβία, η ζωή του δεν κινδυνεύει, ενώ τρεις άνθρωποι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα των Χριστουγέννων, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για το τι έχει γίνει και οι φερόμενοι δράστες έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο.

Πάντως, ο Νίλσεν είναι αρκετά παράξενος άνθρωπος με πολλά προβλήματα στο παρελθόν. Τον Ιούνιο που μας πέρασε, ο Νίλσεν βρέθηκε σε κρατητήριο του Μονακό, αφού επιτέθηκε σε γυναίκα, η οποία επιχείρησε να τον σταματήσει τη στιγμή που προσπαθούσε να πνίξει την 20χρονη σύντροφο του. Σαν να μην έφτανε αυτό, την επόμενη ημέρα βρέθηκε στην κατοχή του 1 γραμμάριο κοκαΐνης, ενώ οι Αρχές εντόπισαν στο κινητό του τηλέφωνο πορνογραφικό υλικό. Μάλιστα, εθεάθη να κάνει σεξ και σε κεντρική λεωφόρο. Περιστατικά τα οποία ο Δανός τα παραδέχθηκε όλα, ρίχνοντας την… ευθύνη στο γεγονός ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ: «Δεν μπορώ να πιστέψω πώς συμπεριφέρθηκα. Είμαι έτοιμος να αποζημιώσω την κοπέλα», είχε δηλώσει για εκείνα τα περιστατικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ