Spiegel: Ο Ατρόμητος όαση στην έρημο του ελληνικού ποδοσφαίρου - iefimerida.gr

Spiegel: Ο Ατρόμητος όαση στην έρημο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στην έρημο στην οποία έχει εξελιχθεί η ελληνική Superleague υπάρχει μια όαση η οποία ονομάζεται Ατρόμητος», γράφει το Spiegel Online σε σχετικό του άρθρο.

Η ιστοσελίδα επισημαίνει: «Η ομάδα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, τα οικονομικά της είναι υγιή και οι ποδοσφαιρικές επιτυχίες προκαλούν αίσθηση. Ο Ατρόμητος έχει ακόμα και πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα, το οποίο θα ήταν εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι τα τελευταία 30 χρόνια το έπαθλο μοιράζονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Η επιτυχία του Ατρομήτου φέρει την υπογραφή του αυστριακού προπονητή Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος κέρδισε την αναγνώριση φιλάθλων και Τύπου, ενώ οι παίκτες τον ονομάζουν δάσκαλο.

Οι ειδικοί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου θεωρούν ωστόσο ότι ο Κάναντι δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι ο Ατρόμητος είναι για τον Αυστριακό απλά ένας ενδιάμεσος σταθμός. Η επιτυχία του στην Ελλάδα ενδέχεται να φέρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από την Αυστρία ή ακόμα και τη Γερμανία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Ατρόμητος Spiegel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ