Η Κάμερον Ντίαζ παραδέχεται ότι οι επιλογές της στους άντρες την εκπλήσσουν - iefimerida.gr

Η Κάμερον Ντίαζ παραδέχεται ότι οι επιλογές της στους άντρες την εκπλήσσουν

Κάμερον Ντίαζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους διάσημους συντρόφους της ζωής της, τη δημιουργία οικογένειας και την επιθυμία να αποκτήσει παιδιά, μίλησε σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό «InStyle», η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ.

Για τους άντρες με τους οποίους κατά καιρούς έχουν βρεθεί δίπλα της, μεταξύ των οποίων ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο Τζάρεντ Λέτο και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, η 39χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν έχει συγκεκριμένο γούστο και ακόμα και η ίδια εκπλήσσεται συχνά με τις επιλογές της: «Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα έβγαινα με οποιονδήποτε από τους ανθρώπους με τους οποίους υπήρξα ζευγάρι -ποτέ!», είπε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, δεν έκρυψε πως κάποιοι από αυτούς την πλήγωσαν, πρόσθεσε ωστόσο ότι «Θα προτιμούσα όμως να πληγωθώ χίλιες φορές, παρά να μην έχω αγαπήσει ποτέ μου».

Τέλος, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να κάνει δική της οικογένεια είπε: «Η κοινωνία αναμφισβήτητα πιέζει τις γυναίκες να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη πορεία στη ζωή τους, αυτή της οικογένειας. Ποτέ δεν είπα ότι δεν θέλω παιδιά. Απλά, δεν έχει τύχει να κάνω μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω τι θα συμβεί όμως στη ζωή μου στο μέλλον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ