Θεσσαλονίκη: Παζάρι παλαιών αντικειμένων διοργανώνουν οι παλαιοπώλες - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Παζάρι παλαιών αντικειμένων διοργανώνουν οι παλαιοπώλες

παλαιοπωλείο/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λεπτοδουλεμένα υαλικά, μπρούτζινα διακοσμητικά, ξύλινα μικροαντικείμενα και vintage κοσμήματα είναι ένα μέρος από την... πραμάτεια που ξεκίνησαν να πωλούν από σήμερα οι παλαιοπώλες της Θεσσαλονίκης σ' ένα εορταστικό παζάρι που στήθηκε στον εικαστικό χώρο «ρώ» (Ρωμανού 5, περιοχή Λευκού Πύργου), στο κέντρο της πόλης.

Το παζάρι παλαιών αντικειμένων θα είναι ανοιχτό έως τις 30 Δεκεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ και θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες για «ένα ταξίδι στο παρελθόν».

Παράλληλα με το παζάρι παλαιών αντικειμένων, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν την έκθεση με χριστουγεννιάτικα αντικείμενα χρονολογίας από το 1900 έως 1950, αγιοβασίληδες και κουρδιστά αγγελάκια, φάτνες, ευχετήριες κάρτες και άλλα στολίδια, που παραχώρησε το παλαιοπωλείο - Μουσείο Παιδικών Αναμνήσεων «Αντικέρασμος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ