Η τιράντα της Κέιτι Πέρι αδυνατεί να συγκρατήσει το στήθος της [φωτό] - iefimerida.gr

Η τιράντα της Κέιτι Πέρι αδυνατεί να συγκρατήσει το στήθος της [φωτό]

Κέιτι Πέρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πολύ εύκολο να συμβεί το κακό. Όπως συνέβη στην περίπτωση της πολυπλατινένιας σταρ που είδε το φόρεμά της επικίνδυνα κοντά να της πέφτει καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί στα πλαίσια των ASCAP POP Music Awards.

Το ίδιο το φόρεμα, δημιουργία της Λονδρέζας σχεδιάστριας Temperley το αποκαλείς και καλόγουστο και κομψό. Κάτι που δεν το συνηθίζει απαραίτητα η Κέιτ Περι.

Η τιράντα της Κέιτι Πέρι αδυνατεί να συγκρατήσει το στήθος της [φωτό] | iefimerida.gr 0

Το πρόβλημα ήταν στην τιράντα που δεν είχε προβλεφθεί από τον κατασκευαστή να σηκώσει το βάρος του ευμεγέθη στήθους της Καλιφορνέζας τραγουδίστριας.

Εκτός και αν αυτή η εμφάνιση συνδυάζεται με την άλλη είδηση της ημέρας, που θέλει την Κέιτι να έχει πάθει κατάθλιψη και να είναι ένα τηλεφώνημα μακριά από το να ζητήσει από τον πρώην σύζυγό της, Ράσελ Μπράντ να την πάρει πίσω.

Η τιράντα της Κέιτι Πέρι αδυνατεί να συγκρατήσει το στήθος της [φωτό] | iefimerida.gr 1

Αν και, κατά την γνώμη μας, το πιο σέξι φόρεμα που έχει φορέσει ποτέ η Κέιτι, αυτό που θα έπρεπε να έχει στο μυαλό της αν όντως την ενδιαφέρει να γυρίσει ο απωλολός σύζυγος, είναι το παρακάτω.

Η τιράντα της Κέιτι Πέρι αδυνατεί να συγκρατήσει το στήθος της [φωτό] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ