Fiat 500: Στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης - iefimerida.gr

Fiat 500: Στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 500αράκι της Fiat ήταν και παραμένει ένα icon της αυτοκίνησης του 20ου αιώνα και ως τέτοιο βρίσκει την θέση του στο ΜοΜΑ, σε μία έκθεση με τίτλο «Τhe Value Of Good Design» που θα γίνει από τον Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο.

Στην έκθεση αυτή θα εμφανιστούν δεκάδες αντικείμενα του προηγούμενου αιώνα τα οποία κατάφεραν να συνδυάσουν το design με την ευρύτερη αποδοχή από ένα μεγάλο κοινό.
Το 500αράκι που θα εκτεθεί θα είναι από την τελευταία, και πιο δημοφιλή γενιά του μοντέλου, αυτή που ήταν στην παραγωγή από το 1965 έως το 1972.

Σε όλη του την πορεία το μικρό Fiat κατάφερε να πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια μονάδες. Ταυτόχρονα, όπως σημειώνουν οι άνθρωποι της έκθεσης, είναι ακόμα και σήμερα εντυπωσιακό πως οι σχεδιαστές του κατάφεραν μέσα σε ένα αμάξωμα με μόλις 3,0 μέτρα μήκος και 1,30 μέτρα πλάτος να εξασφαλίσουν χώρο για 4 επιβάτες και τα ψώνια τους.

Fiat 500: Στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης | iefimerida.gr 0
Fiat 500: Στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης | iefimerida.gr 1
Fiat 500: Στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fiat 500
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ