Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου [εικόνα] - iefimerida.gr

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου [εικόνα]

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά από το σπίτι της Βίκυς Χατζηβασιλείου, εξερράγη σήμερα το πρωί η βόμβα στο Κολωνάκι, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά 34, στον Άγιος Διονύσιο και από αυτήν τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, αλλά και ο νεωκόρος του ναού.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με μία χριστουγεννιάτικη κούπα με καφέ και έγραψε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γι αυτήν την κούπα καφέ σήμερα είμαι περισσότερο ευγνώμων από ποτέ. Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς. Να λέμε ευχαριστώ στο σύμπαν για την κάθε απλή καθημερινή στιγμούλα που δίνει το παρών στη ζωή μας. Τη συμπαράστασή μου στους 2 τραυματίες που γνωρίζω προσωπικά. Χρόνια πολλά.❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις 27 Δεκ, 2018 στις 2:05 πμ PST

«Γι’ αυτήν την κούπα καφέ σήμερα είμαι περισσότερο ευγνώμων από ποτέ. Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς. Να λέμε ευχαριστώ στο σύμπαν για την κάθε απλή καθημερινή στιγμούλα που δίνει το παρών στη ζωή μας. Τη συμπαράστασή μου στους 2 τραυματίες που γνωρίζω προσωπικά. Χρόνια πολλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ