Πατέρας Γεώργιος για την έκρηξη στο Κολωνάκι: Από τύχη δεν χύθηκε περισσότερο αίμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Πατέρας Γεώργιος για την έκρηξη στο Κολωνάκι: Από τύχη δεν χύθηκε περισσότερο αίμα [βίντεο]

Εκρηξη στο Κολωνάκι
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του Κολωνακίου που σήμερα το πρωί ξύπνησαν έντρομοι από τον εκκωφαντικό ήχο της έκρηξης της βόμβας έξω από τον Ιερό Ναό Διονυσίου Αεροπεγήτου.

Όπως λένε, η έκρηξη τους πέταξε από τα κρεβάτια τους, ενώ σημειώνουν πως από θαύμα δεν υπήρξαν και άλλοι τραυματίες καθώς ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε περιοχή με πυκνή κίνηση ακόμα και τις πρώτες πρωινές ώρες λόγω των μπαρ και των κέντρων διασκέδασης που βρίσκονται στο σημείο και λόγω των εορτών είναι γεμάτα κόσμο.

Πατέρας Γεώργιος για την έκρηξη στο Κολωνάκι: Από τύχη δεν χύθηκε περισσότερο αίμα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Από την πλευρά του, ο πατέρας Γεώργιος εφημέριος του Ιερού Ναού σημειώνει στο iefimerida ότι ο τραυματίας νεωκόρος είναι καλά στην υγεία του και δίνει ήδη κατάθεση στις Αρχές.

«Ωστόσο, σήμερα είχαμε λειτουργία λόγω της εορτής του Αγίου Στέφανου. Το τραγικό θα ήταν η έκρηξη να γίνει μισή ώρα αργότερα την ώρα που μπαίνουν οι πιστοί στην εκκλησία. Από τύχη δεν χύθηκε περισσότερο αίμα καθώς ο αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο προστατεύτηκε από την έκρηξη λόγω του αλεξίσφαιρου γιλέκου».

Πατέρας Γεώργιος για την έκρηξη στο Κολωνάκι: Από τύχη δεν χύθηκε περισσότερο αίμα [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο εκρηκτικός μηχανισμός να ενεργοποιήθηκε με τηλεχειριστήριο. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη τρεις ώρες μετά την έκρηξη με στελέχη των ΤΕΕΜ και της Αντιτρομοκρατικής να αναζητούν ίχνη που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ