Τι να χρησιμοποιήσεις αντί για νερό για να σβήσεις φωτιά που προκλήθηκε από μαγείρεμα

Κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι πολύ συνηθισμένα τα ατυχήματα και οι φωτιές σε κουζίνες.

Η κουζίνα μπορεί γίνει επικίνδυνη με τόση χρήση και μαγείρεμα κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Τηγάνια, κατσαρόλες με λάδι, φούρνοι που ξεχάσαμε ανοιχτούς μπορεί να λαμπαδιάσουν!

Τότε τι κάνουμε; Καλό είναι να ξέρουμε κάποια σημαντικά πράγματα για την ασφάλειά μας σε περίπτωση φωτιάς της κουζίνας.

Το πιο βασικό που πρέπει να ξέρουμε είναι τι να ΜΗΝ χρησιμοποιήσουμε για να σβήσουμε μια φωτιά από σκεύος.

Διαβάστε γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ποτέ νερό για να σβήσετε φωτιά από μαγείρεμα στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νερό κουζίνα μαγείρεμα φωτιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ