Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Μάιλι Σάιρους -Η εντυπωσιακή νύφη και τα... σνίκερς του γαμπρού [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Μάιλι Σάιρους -Η εντυπωσιακή νύφη και τα... σνίκερς του γαμπρού [εικόνες]

Φωτογραφία από τον γάμο της Μάιλι Σάιρους/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες φωτογραφίες με την Μάιλι Σάιρους νύφη κυκλοφόρησαν και έχουν ήδη γίνει viral.

Συγκεκριμένα, η ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους και ο ηθοποιός Λίαμ Χεμσγουορθ παντρεύτηκαν την Τετάρτη σε μια μυστική τελετή στο Τενεσί την οποία κράτησαν μέχρι κια χθες επτασφράγιστο μυστικό.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Μάιλι Σάιρους -Η εντυπωσιακή νύφη και τα... σνίκερς του γαμπρού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Χτες, λοιπόν, η ίδια η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμοτης, με αποτέλεσμα να την βλέπουμε και για πρώτη φορά με νυφικό.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Μάιλι Σάιρους -Η εντυπωσιακή νύφη και τα... σνίκερς του γαμπρού [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Μάιλι Σάιρους προτίμησε ένα απλό νυφικό σε ίσια γραμμή, ενώ από την πλευρά του ο ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο κουστούμι και... σνίκερς.

Η Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2009 στα γυρίσματα του φιλμ The Last Song και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Μάιλι Σάιρους -Η εντυπωσιακή νύφη και τα... σνίκερς του γαμπρού [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Χρειάστηκε τότε μάλιστα να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος ώστε να παραδεχθούν δημόσια την σχέση τους και να κάνουν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι στα Οσκαρ του 2010.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζευγάρι επέσπευσε το γάμο μετά την καταστροφή του σπιτιού τους στο Μαλιμπού από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Μάιλι Σάιρους -Η εντυπωσιακή νύφη και τα... σνίκερς του γαμπρού [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τα αρχικά σχέδια «ήθελαν» έναν ανοικτό γάμο, με πολλούς διάσημους καλεσμένους, κάτι το οποίο εν τέλει δεν έγινε καθώς η Μάιλι Σάιρους ο Λίαμ ήθελαν να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάιλι Σάιρους Λίαμ Χέμσγουορθ γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ