Η λίστα με το πιο σέξι αλλά και το πιο ξενέρωτο ζώδιο -Η κατάταξη των 12 - iefimerida.gr

Η λίστα με το πιο σέξι αλλά και το πιο ξενέρωτο ζώδιο -Η κατάταξη των 12

Ερωτισμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν τα hot ζώδια, που στο πέρασμά τους ξεχειλίζουν από λίμπιντο και αυτά που κρυφοκοιτάζουν το λεξικό για να αποκωδικοποιήσουν τη λέξη ερωτισμός.

Ας πάμε όμως σε αυτά που είναι ερωτικά, σέξι και διαθέτουν πολύ πάθος. Είναι οι καλύτεροι εραστές/ερωμένες και δύσκολα μπορεί κανείς να τους ξεχάσει -και να τους ξεπεράσει.

Κάποια άλλα ζώδια θέλουν περισσότερο χρόνο για να αφεθούν και να νιώσουν άνετα με το σύντροφό τους. Χρειάζονται εμπιστοσύνη και σιγουριά, πριν ξεδιπλώσουν την ερωτική πλευρά του εαυτού τους.

Δεν είναι άλώστε τυχαίο το γεγονός ότι όλοι πάνω κάτω καιγόμαστε να μάθουμε τι ζώδιο είναι αυτός που μας ενδιαφέρει. Είτε πιστεύουμε στα ζώδια, είτε όχι.

Οι γυναίκες ψάχνουν στο διαδίκτυο να βρουν αν ταιριάζουν ζωδιακά με τον άντρα που μόλις γνώρισαν. Εκτός κι αν έχουν γνωρίσει στο παρελθόν το ίδιο ζώδιο και ξέρουν από πρώτο χέρι περίπου τι θα περάσουν.

Ας δούμε ποια ζώδια είναι πιο σέξι και ερωτικά και τα πιο ξενέρωτα ζώδια. Στο νούμερο 12 και πιο μονόχνωτος, ο...

Δείτε τα πιο ερωτικά και τα...λιγότερο ερωτικά ζώδια στη λίστα του Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια ερωτικά ξενέρωτα λίστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ