17 χρόνια μετά το «Είσαι το ταίρι μου», Αλέκος Συσσοβίτης και Αλέξης Γεωργούλης ποζάρουν μαζί [εικόνα] - iefimerida.gr

17 χρόνια μετά το «Είσαι το ταίρι μου», Αλέκος Συσσοβίτης και Αλέξης Γεωργούλης ποζάρουν μαζί [εικόνα]

O Αλέκος Συσσοβίτης & o Αλέξης Γεωργούλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σειρά «Είσαι το ταίρι μου» έχει ακόμη και σήμερα το δικό της φανατικό κοινό με τον έρωτα της «Στέλλας» και του «Σωτήρη» να γράφει τη δική του ιστορία.

Από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς ήταν ο «Νίκος» (Αλέκος Συσσοβίτης) και ο «Σωτήρης» (Αλέξης Γεωργούλης), που υποδύονταν τα αδέλφια Μπεζεντάκου.

Οι δυο ηθοποιοί και ζεν πρεμιέ, που αγαπήθηκαν και αγαπιούνται από το κοινό, διατηρούν φιλικές σχέσεις 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης, συναντήθηκαν σε γνωστό Bar-Theatre στο κέντρο της Αθήνας και πόζαραν μαζί στον φακό. Την selfie τους πόσταρε σε InstaStory ο Αλέξης Γεωργούλης γράφοντας «Αφοί Μπεζεντάκου 17 χρόνια μετά».

17 χρόνια μετά το «Είσαι το ταίρι μου», Αλέκος Συσσοβίτης και Αλέξης Γεωργούλης ποζάρουν μαζί [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ