Οι επισκέπτες: Η 6λεπτη ταινία του Θοδωρή Παπαδουλάκη για τα Χριστούγεννα μάς έκανε να δακρύσουμε [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι επισκέπτες: Η 6λεπτη ταινία του Θοδωρή Παπαδουλάκη για τα Χριστούγεννα μάς έκανε να δακρύσουμε [βίντεο]

Από την ταινία «Οι Επισκέπτες». Φωτογραφία: SS/Vimeo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Φέτος κατάφερε να μας αφυπνίσει με την μικρού μήκους ταινία «Ο αδερφός μου». Ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, περνά με κάθε του ταινία και αένα σημαντικό μήνυμα.

Στον «Αδερφό μου» ένα θυμωμένο παιδί, σπάει στο πέρασμά του ό,τι υπάρχει μπροστά του. Μετά τη σύλληψή του κάνει flashback στα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτή του τη συμπεριφορά. Η μικρή του αδερφή σε αμαξίδιο, και η αφιλόξενη πόλη, να μην την αφήνει να κινηθεί.

Πριν όμως από αυτή την ταινία που έγινε viral, ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, χρειάστηκε μόνο 6 λεπτά ώστε να μπορέσει να μας κάνει να συγκινηθούμε, να κλάψουμε και τελικά να νιώσουμε τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.

Οι «Επισκέπτες» δεν είναι νέα ταινία, έκαναν πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2015 και κατάφεραν να αγγίξουν όλους όσοι παρακολούθησαν το φιλμ.

Δύο ηλικιωμένοι προσπαθούν να μιλήσουν με τα παιδιά τους μέσω Skype, λίγο πριν το δείπνο των Χριστουγέννων. Το τραπέζι είναι στρωμένο, τα φαγητά πλούσια. Ποιος όμως θα τα φάει όλα αυτά;

Δείτε τη συγκινητική 6λεπτη ταινία του Θοδωρή Παπαδουλάκη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ