Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια - iefimerida.gr

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκλεισμένοι είναι πολλοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή των Εξαρχείων, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για την απομάκρυνση ατόμων.

Οι αστυνομικοί με εντολή εισαγγελέα, εκκενώνουν δύο κτίρια στα Εξάρχεια. Πρόκειται για το κτίριο του κινηματογράφου BOΞ και ένα ακόμα κτίριο στην οδό Βαλτετσίου, τα οποία ανήκουν στο ΙΚΑ.

Και τα δύο αυτά κτίρια είχαν καταληφθεί εδώ και χρόνια από τους αναρχικούς. Σε αυτά διέμεναν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα οποία το τελευταίο διάστημα είχαν αποχωρήσει επειδή γνώριζαν ότι θα γίνει επέμβαση της αστυνομίας, ενώ φύλασσαν μέσα σε αυτά ποσότητες από έντυπο υλικό.

Τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Τζαβέλα, όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΟΤΕ, τέσσερα ΙΧ παραδόθηκαν στις φλόγες. Η πυροσβεστική εκτιμά ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Υπενθυμίζεται πως τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Τζαβέλα, όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΟΤΕ, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ