Κατερίνα Γερονικολού-Γιάννης Τσιμιτσέλης: Νέα κοινή φωτογραφία στο Instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

Κατερίνα Γερονικολού-Γιάννης Τσιμιτσέλης: Νέα κοινή φωτογραφία στο Instagram [εικόνα]

(Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται να διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους και επιθυμούν να μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές με τους ακολούθους τους στα social media.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πόσταρε φωτογραφία με τη σύντροφό του στο Instagram και έστειλε τις ευχές του για τα Χριστούεγεννα.

«Χρόνια πολλά σε όλους να πάρετε τα καλύτερα δώρα και να περάσετε όλοι και όλες απίστευτα Χριστούγεννα! Να φάτε καλά να φάτε νωρίς όμως και μετά πάμε σινεμαααααααα το Bachelor3 ήρθε από τον village Βασίλη απόψε !!!!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χρόνια πολλά σε όλους να πάρετε τα καλύτερα δώρα και να περάσετε όλοι και όλες απίστευτα Χριστούγεννα !!! Να φάτε καλά να φάτε νωρίς όμως και μετά πάμε σινεμαααααααα το Bachelor3 ήρθε από τον villageΒασίλη απόψε !!!!!!!! @village_gr @showtime_productions_ @voice_entertainment_group @alphatv @katerina_geronikolou @vassiliki_troufakou @kavouravicky_official @courtneyparkerofficial @meletis_ilias @nikosvourliotis @thanasis_viskadourakis @yiannispapadakos @georgiosfeidas @sakis_ntantoulas @johnkagioulis @pantelis_kalatzis @dstarovas_official @tonisfinos @jerome_kaluta @theo_skrikas @vasilis_kasvikis @takiszacharatos @isaiasmatiaba @giorgos_parasxos @thodoris_niarxos @chrysa_daponte Και άλλοι που ξεχνάω :-)και φυσικά ευχαριστώ τον @takisgiannetos για την επιμέλεια και δημιουργία της εμφάνισης

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) στις 25 Δεκ, 2018 στις 2:54 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ