Η Μαριάννα Τουμασάτου αυτοτρολάρεται σε παιδική φωτογραφία της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μαριάννα Τουμασάτου αυτοτρολάρεται σε παιδική φωτογραφία της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κάποτε κάπου εγώ..(μάλλον )» γράφει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στη φωτογραφία όπου είναι παιδάκι με εντυπωσιακά μαγουλάκια και ένα μεγάλο χαμόγελο.

Η ηθοποιός ανέβασε την παιδική της φωτογραφία στο Instagram και αυτή ήταν η αφορμή, η φίλη της, Μαριάννα Τουμασάτου, να δείξει την χιουμοριστική της πλευρά.

Οι δύο ηθοποιοί της τηλεόρασης και του θεάτρου, φαίνεται ότι διατηρούν μια πολύ καλή σχέση. Γι αυτό και όταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό την παιδική φωτογραφία, η Μαριάννα Τουμασάτου, έκανε ένα ξεκαρδιστικό σχόλιο.

Η φουλ χαριτωμένη φωτογραφία δεν άφησε ασυγκίνητους τους ακόλουθους της ηθοποιού. Κάποιοι σχολίασαν το πόσο γλυκό είναι το παιδάκι, το χαμόγελό του, η αθωότητα κλπ.

Στην ίδια φωτογραφία έσπευσε να σχολιάσει και η Μαριάννα Τουμασάτου, αλλά αυτή τη φορά όχι το χαμόγελο ή τα μαγουλάκια της Άννας Μαρίας....

Δείτε τη φωτογραφία και το ξεκαρδιστικό σχόλιο της Μαριάννας Τουμασάτου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ