Επιστολή Γερουλάνου, σε Τσίπρα, για τα Εξάρχεια: Δεν υπάρχει λύση χωρίς τη συμμετοχή των κατοίκων - iefimerida.gr

Επιστολή Γερουλάνου, σε Τσίπρα, για τα Εξάρχεια: Δεν υπάρχει λύση χωρίς τη συμμετοχή των κατοίκων

Από πρόσφατη επίσκεψη του Παύλου Γερουλάνου σε γειτονιές της Αθήνας / Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή των Εξαρχείων, έσετιλε ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

Οπως υποστήριξε ο κ. Γερουλάνος, σύμφωνα με το ΑΠΕ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, «οι ανάγκες των κατοίκων των Εξαρχείων δεν διαφέρουν από τις ανάγκες των ανθρώπων στις υπόλοιπες γειτονιές της Αθήνας. Και τα προβλήματα τους τα περιέγραψαν πολύ ωραία σε μια πολύ ουσιαστική ανακοίνωση, εξηγώντας ότι δεν αντέχουν άλλο».

Ο Παύλος Γερουλάνος προσέθεσε ότι με αφορμή την ανακοίνωση των κατοίκων της περιοχής «έστειλα και εγώ ένα γράμμα στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι αυτά τα προβλήματα δεν λύνονται σε μικρό επίπεδο. Χρειάζονται και το κράτος, και το Δήμο, και, κυρίως, τους κατοίκους. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε λύση, χωρίς να συμμετέχουν οι κάτοικοι στις γειτονιές. Ούτε με καταστολή λύνονται. Τα προβλήματα είναι γνωστά, το θέμα είναι να πας κοντά στους ανθρώπους που ξέρουν τις λύσεις, και αυτοί είναι οι κάτοικοι» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γερουλάνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ