Νέος μάνατζερ του Μανωλά ο Ραϊόλα -Οργιάζουν οι φήμες για Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - iefimerida.gr

Νέος μάνατζερ του Μανωλά ο Ραϊόλα -Οργιάζουν οι φήμες για Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γιουβέντους, αλλά και ομάδες από την Αγγλία (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) κινούνται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Αυτό αναφέρουν εφημερίδες και ιστοσελίδες στην Ιταλία, σημειώνοντας ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας προσπαθεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του διεθνή κεντρικού αμυντικού αντί 40 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στην άμυνα της. Το ποσό αυτό αφορά τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ελληνα διεθνή αμυντικού της Ρόμα, ο οποίος προχώρησε σε μια κίνηση με μεγάλη σημασία.

Συγκεκριμένα, άλλαξε ατζέντη και νέος εκπρόσωπος του είναι, πλέον, ο διάσημος Ιταλός, Μίνο Ραϊόλα. Σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο 27χρονος στόπερ ήρθε σε συμφωνία με τον πασίγνωστο μάνατζερ. Πρόκειται για πανίσχυρο ατζέντη, που εκπροσωπεί κάποια από τα πιο ηχηρά ονόματα στον χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως είναι οι Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, Πολ Πογκμπά, Ρομελού Λουκάκου, Τζιανλούκα Ντοναρούμα και Μάριο Μπαλοτέλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ