H Playmate 1998 Κορίνα Στεργιάδου, σήμερα στα 40 της, στην αγκαλιά του συζύγου της Αντώνη Βλοντάκη - iefimerida.gr

H Playmate 1998 Κορίνα Στεργιάδου, σήμερα στα 40 της, στην αγκαλιά του συζύγου της Αντώνη Βλοντάκη

Κορίνα Στεργιάδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντώνης Βλοντάκης, Κορίνα Στεργιάδου, Κώστας Κοκκινάκης, Αντζελα Ευριπιώτη, διασκέδασαν όλοι μαζί στα μπουζούκια δίνοντας τη δινατότητα στους φωτογράφους για σπάνια καρέ.

Αντώνης Βλοντάκης και Κορίνα Στεργιάδου είναι παντρεμένοι τα τελευταία 15 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τρία υπέροχα κορίτσια. Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά το ότι και οι δύο έχουν ζήσει κάτω από τα φώτα. Ο Αντώνης Βλοντάκης, διέπρεψε στο άθλημά του το πόλο, ενώ αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεόραση ως ηθοποιός στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η Κορίνα Στεργιάδου, 40 ετών σήμερα, στα 20 της στέφθηκε Playmate. Μια από τις πιο καυτές γυναίκες της χώρας, αδιαμφισβήτητα, παραμένει σήμερα εξαιρετικά όμορφη και γοητευτική. Τέσσερα χρόνια μετά τον τίτλο παντρεύτηκε τον Αντώνη Βλοντάκη και από τότε παράτησε τα πάντα και αφιερώθηκε στην οικογένειά της. Πριν από λίγο καιρό την είδαμε να αναβαίνει και πάλι στην πασαρέλα, για λογαριασμό της Athens Xclusive Designers Week.

H Playmate 1998 Κορίνα Στεργιάδου, σήμερα στα 40 της, στην αγκαλιά του συζύγου της Αντώνη Βλοντάκη  | iefimerida.gr 0
H Playmate 1998 Κορίνα Στεργιάδου, σήμερα στα 40 της, στην αγκαλιά του συζύγου της Αντώνη Βλοντάκη  | iefimerida.gr 1
H Playmate 1998 Κορίνα Στεργιάδου, σήμερα στα 40 της, στην αγκαλιά του συζύγου της Αντώνη Βλοντάκη  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ