Απίστευτο: Κινδυνεύει με αποκεφαλισμό επειδή καταράστηκε 13χρονη! - iefimerida.gr

Απίστευτο: Κινδυνεύει με αποκεφαλισμό επειδή καταράστηκε 13χρονη!

Κινδυνεύει με αποκεφαλισμό επειδή καταράστηκε 13χρονη!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπη με τη πολύ σοβαρή κατηγορία της «εξάσκησης μαγείας σε ανήλικη» βρίσκεται μια γυναίκα από τη Σρι Λάνκα η οποία φέρεται να επιχείρησε να... δολοφονήσει με τα μάγια της ένα κορίτσι σε εμπορικό κέντρο της Σαουδικής Αραβίας.

Η γυναίκα συνελήφθη με την υποψία ότι καταράστηκε... με δόλο την 13χρονη ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Okaz όλα ξεκίνησαν όταν ένας Σαουδάραβας είδε την κόρη του να συμπεριφέρεται αφύσικα λίγα λεπτά μετά αφότου συνάντησε τυχαία τη «μάγισσα» σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο στο λιμάνι της Τζέντα.

Απευθύνθηκε αμέσως στις αρχές ζητώντας να συλληφθεί η γυναίκα και η ειδική μονάδα της αστυνομία έδρασε αστραπιαία! Στη βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας δεν υπάρχει ποινικό δίκαιο αλλά η δικαιοσύνη απονέμεται βάσει της ερμηνείας του ισλαμικού νόμου από έναν ανώτατο δικαστή, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις νομικές υποθέσεις. Ολες αποφάσεις εκδίδονται βάσει των αρχών και των κανόνων που περιέχονται στο Κοράνι και στη Σούνα του Προφήτη.

Είναι, επομένως, πολύ πιθανό η γυναίκα να κριθεί ένοχη και να της επιβληθεί η θανατική ποινή η οποία είναι αποκεφαλισμός... Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε την είδηση της σύλληψης αλλά δεν έδωσε άλλες πληροφορίες για την υπόθεση.

Τον Δεκέμβριο η Διεθνής Αμνηστία καταδίκασε τον αποκεφαλισμό μιας γυναίκας στη Σαουδική Αραβία έπειτα από την κατηγορία για «μαγγανεία και μαγεία». Ήταν η δεύτερη θανατική ποινή που εφαρμόστηκε πέρσι στη χώρα για τον λόγο αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ