Μπρα ντε φερ Ατζούν-Αντώνη Κανάκη στον ΣΚΑΪ -Η δύσκολη συνύπαρξη - iefimerida.gr

Μπρα ντε φερ Ατζούν-Αντώνη Κανάκη στον ΣΚΑΪ -Η δύσκολη συνύπαρξη

KANAKIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ατζούν Ιλιτζαλί VS Αντώνη Κανάκη στο ΣΚΑΪ μετά το συμβόλαιο πολυετούς συνεργασίας που υπέγραψαν οι δυο πλευρές, ΣΚΑΪ και Κανάκης.

Ετσι στη δεύτερη σεζόν στο ΣΚΑΪ από τη μια ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατεβαίνει με Survivor Ελλάδα-Τουρκία και Power of Love και ο Αντώνης Κανάκης με τις δυο εκπομπές του, Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο. Ενδεχομένως, μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης να στήσει και μια τρίτη εκπομπή μέσα στην επόμενη σεζόν.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο βασικός όρος που έθεσε ο Αντώνης Κανάκης, στις διαπραγµατεύσεις που προηγήθηκαν της συµφωνίας, είναι το «Ράδιο αρβύλα» να παραµείνει στο πρόγραµµα της ∆ευτέρας, ενώ ζητούσε και έναρξη της εκποµπής στις 23:15, πράγµα αδύνατον αν τηρηθεί ο περσινός προγραµµατισµός του ΣΚΑΪ, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης έριχνε τίτλους τέλους µετά τα µεσάνυχτα.

Η ∆εύτερα «κλειδώνει» στον Αντώνη Κανάκη, ενώ θα προστεθούν επίσης η Τρίτη ή η Τετάρτη για το «Βινύλιο», αλλά σε ό,τι αφορά την ώρα έναρξης αναζητείται η χρυσή τοµή. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να µη µεταδίδονται φέτος τα highlights του «Survivor», ώστε το κυρίως επεισόδιο να ξεκινά στις 21:00 και να ολοκληρώνεται το αργότερο στις 24:00, για να δίνει πάσα στο «Ράδιο αρβύλα» και την παρέα της Θεσσαλονίκης.

Να σηµειωθεί επίσης ότι ο Αντώνης Κανάκης ξεκίνησε συνεργασία µε τον ΣΚΑΪ όχι µόνο ως παρουσιαστής, αλλά και ως παραγωγός µέσω της εταιρείας Tony Productions, µε την οποία αναµένεται να αναπτύξει και νέα προγράµµατα για το νέο του επαγγελµατικό «σπίτι». Οσο για το «Survivor», παρά τον προβληµατισµό στο εσωτερικό του ΣΚΑΪ, αποφασίστηκε να προχωρήσουν µε την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί για ελληνοτουρκική «µάχη»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ