Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής Αθερίδης παραδόθηκε αμέσως, ένα ερωτικό βλέμμα έριξα» - iefimerida.gr

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής Αθερίδης παραδόθηκε αμέσως, ένα ερωτικό βλέμμα έριξα»

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις sold out παραστάσεις των «Μαγισσών της Σμύρνης» και τη σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Ήξερα ότι είχε δύναμη μεγάλη το best seller της Μάρας Μεϊμαρίδη, ήξερα πως οι «Θεατρικές Σκηνές» θα κάνουν μια ζηλευτή υπερπαραγωγή, ήξερα πως ο αγαπημένος μου Σταμάτης Φασουλής θα έδινε τον καλύτερό του εαυτό, όπως ήξερα ότι ένας τόσο δυνατός θίασος θα κέντριζε ιδιαίτερα το κοινό», δήλωσε στην εφημερίδα Real, σχετικά με την επιτυχία της παράστασης.

«Την επιτυχία την περίμενα, μη σου πω ψέματα. Το ότι θα είμαστε sold out από την πρώτη μέρα και θα παίρνουμε συνεχώς και νέες παραστάσεις, με τις πόρτες του Παλλάς να σπάνε, όχι… Και, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ παρά να το χαίρομαι μαζί με όλους τους εξαιρετικούς συντελεστές», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα εάν την ενδιαφέρει να περνά καλά στη σκηνή αλλά και στα παρασκήνια απαντά: «Με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δεν μπορώ τους γκρινιάρηδες και τους δυσοίωνους… Θέλω θετική ενέργεια και πολλά γέλια! Θέλω αγαπησιάρικο κλίμα για να ανθίσω».

Η ηθοποιός κληθείσα να σχολιάσει την ατάκα του επί χρόνια συντρόφου της Θοδωρή Αθερίδη, που την είχε αποκαλέσει «φασαρία γκόμενα», λέει: «Γελάω, τι να κάνω; Αφού έτσι με λέει! Δεν θα σχολιάσω το star quality τώρα! Μη μου το κάνεις αυτό χρονιάρες μέρες…Λες και δεν με ξέρεις τόσους αιώνες!».

Σχολιάζοντας την άλλη δήλωση του Θοδωρή Αθερίδη το «αν στο δρόμο σου ερχόταν η Σμαράγδα Καρύδη και σε κοιτούσε ερωτικά, πόσο θα αντιστεκόσουν;» η Σμαράγδα δηλώνει: «Αχ, αυτό το αγόρι, που λέει όλα αυτά και μετά ζητάμε από μένα να τα σχολιάσω… Ότι τι; Ότι δεν μπόρεσε να μου αντισταθεί; Μπορεί κανείς να αντισταθεί στο ερωτικό μου βλέμμα; Αχ, τι θα τον κάνω; Άσε που δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Αντιθέτως! Μου… παραδόθηκε αμέσως ο Θοδωρής! Ένα ερωτικό βλέμμα έριξα και έπεσε κάτω! Άσε με τώρα γιατί έχω τρελό τρέξιμο…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ