Το απίθανο συμβάν στον γάμο Ρέμου-Μπόσνιακ -Αποκάλυψη από την Μαρία Μπεκατώρου - iefimerida.gr

Το απίθανο συμβάν στον γάμο Ρέμου-Μπόσνιακ -Αποκάλυψη από την Μαρία Μπεκατώρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίθανο περιστατικό από τον γάμο της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου αποκάλυψε η κουμπάρα του ζευγαριού Μαρία Μπεκατώρου.

Μιλώντας στην Page 2 της «Νέας Σελίδας», η παρουσιάστρια σχολιάζοντας το γεγονός ότι είναι πολύ αφηρημένη, αποκάλυψε: «Καλά, εκεί έγινε το εξής καταπληκτικό. Εχουμε πάει με την Υβόννη να ετοιμαστούμε και επειδή φοβόμουν μήπως χάσω τις βέρες, τις έχω βάλει σε ένα συρτάρι. Φεύγω λίγο από το δωμάτιο και γυρνώντας δεν τις βρίσκω πουθενά. «Υβόννη, πού πήγαν οι βέρες;» τη ρωτάω μόλις διαπίστωσα τι είχε συμβεί. «Εγώ δεν τις πείραξα», μου απαντάει. Περιττό να σου πω ότι ξεσήκωσα όλο τον κόσμο με τις φωνές μου. «Ηρέμησε», μου λέει η Υβόννη. «Τι να ηρεμήσω, καλέ; Γίνεται γάμος χωρίς βέρες;» της απαντάω», είπε.

«Τελικά τις είχε πάρει ο φωτογράφος για να τις φωτογραφίσει. Μα, είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό σε αφηρημένο άνθρωπο; Αλλά η μητέρα μου την είχε προειδοποιήσει την Υβόννη. Λίγο πριν φτάσουμε στο σημείο που θα ετοιμαζόμασταν την είχε πάρει τηλέφωνο και της είχε πει: «Ο,τι και να ακούσεις σήμερα από την κόρη μου, μην δώσεις σημασία. Αυτή μπορεί να σε τρελάνει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ