Βενιζέλος: Εγγυώμαι την οριστική υπέρβαση της κρίσης - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Εγγυώμαι την οριστική υπέρβαση της κρίσης

Βενιζέλος: Εγγυώμαι την οριστική υπέρβαση της κρίσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως το ΠΑΣΟΚ θέλει την πρωτιά στις εκλογές και την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την διάρκεια της πρώτης του προεκλογικής ομιλίας στην Νέα Σμύρνη.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τόνισε πως «εγώ εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ εγγυώμαι την οριστική υπέρβαση της κρίσης», μιλώντας στο κλειστό γυμναστήριο του «Μίλωνα» στην Νέα Σμύρνη. Μιλώντας για την επόμενη ημέρα των εκλογών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα να «νοιώσουν τώρα την ευθύνη», ενώ υποστήριξε πως είναι ανάγκη να διαμορφωθεί ένα μεγάλο τόξο εθνικής ευθύνης.

«Πρέπει να αποφύγουμε επανάληψη του πολιτικού σκηνικού της δεκαετίας του '30. Το πρώτο που πρέπει να αποφύγει ο ελληνικός λαός είναι ο εκφασισμός της πολιτικής σκηνής. Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται να πει το όνομα του, δεν φοβάται να κοιτάξει στα μάτια τον ελληνικό λαό» ανέφερε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε πως ο Έλληνας πολίτης κρατάει την μοίρα στα χέρια του, ενώ τόνισε πως στις εκλογές, θα αποφασιστεί «πώς και από ποιους θα κυβερνηθεί η χώρα». Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως «αν αυτό που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις αποτυπωθεί ως πολιτικό γεγονός, τότε ο τόπος θα μείνει ακυβέρνητος. Αν ο Σαμαράς θέλει να γίνει πρωθυπουργός, η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων του λέει : «όχι, δεν θέλουμε να γίνεις Πρωθυπουργός».

«Ο Έλληνας πολίτης ρωτάει "ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί το αύριο". Εγώ, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ναι, εγγυώμαι την οριστική υπέρβαση της κρίση. Πρέπει να προστατεύουμε την πατρίδα μας από το "ατύχημα", από το "λάθος", από την σύγκρουση με τη λογική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε λέγοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να θιγούν άλλο οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι, ενώ τόνισε πως δεν θα υπάρξουν άλλοι φόροι για τους πολίτες. «Οι υπόλοιπες δυνάμεις να μας πουν αν εγγυώνται την καταβολή των συντάξεων τον Ιούνιο», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του αναφερόμενος στις εκλογές στην Γαλλία.

«Στις 6 Μάη εκλογές έχουμε και στη Γαλλία. Στέλνω χαιρετισμό στον Φρανσουά Ολάντ και του εύχομαι καλή επιτυχία», κατέληξε.

Στο κλειστό γυμναστήριο του «Μίλωνα», έχουν συγκεντρωθεί πολλοί φίλοι του κόμματος και από τα ηχεία ακούγονται «Θέλουμε το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα» και το «Στόχος τώρα είναι να προστατεύσουμε τις θυσίες του ελληνικού λαού».

Μεταξύ των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που παρευρίσκονται στον «Μίλωνα» είναι οι: Απόστολος Κακλαμάνης, Βαγγέλης Αργύρης, Νίκος Σαλαγιάννης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιάννης Μίχας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, 'Αννα Διαμαντοπούλου, 'Αννα Βερούλη, Αντώνης Λιάρος, Μιλένα Αποστολάκη, Γιώργος Ανωμερίτης, 'Αννα Νταλάρα, Χρήστος Παπουτσής, Θανάσης Τσούρας, Κώστας Πανταζής, Κώστας Ασκούνης, Γρηγόρης Φελώνης, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Κουτρουμάνης, Τηλέμαχος Χυτήρης, Νίκος Αθανασάκης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννους, Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Καρύδης, Βασίλης Γερανίδης, Πάρης Κουκουλόπουλος και Ντίνος Βρεττός.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ