Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Ρεάλ Μαδρίτης το σήκωσε, 4-1 την Αλ Αϊν [βίντεο] - iefimerida.gr

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Ρεάλ Μαδρίτης το σήκωσε, 4-1 την Αλ Αϊν [βίντεο]

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Ρεάλ Μαδρίτης το σήκωσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη της με 4-1 επί της «οικοδέσποινας» Αλ Αΐν του Μάρκους Μπεργκ, στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι.

Οι Ισπανοί με αυτήν τη νίκη τους έγραψαν ιστορία, όντας πλέον η πιο επιτυχημένη ομάδα στον θεσμό, καθώς έφτασαν στους τέσσερις τίτλους και ξεπέρασαν την άσπονδη αντίπαλό τους, Μπαρτσελόνα, με την οποία μετρούσαν τρία τρόπαια έως σήμερα.Παράλληλα, οι «μερένχες» έγιναν η πρώτη ομάδα με τρεις συνεχείς κατακτήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

Ο τελικός είχε εξαρχής ξεκάθαρο φαβορί, κι αυτό δεν ήταν άλλο από τη «βασίλισσα». Η πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ, με τους Μπενζεμά, Μπέιλ και Λούκας. Ακόμη κι έτσι, όμως, η ομάδα του Σαντιάγκο Σολάρι προηγήθηκε 3-0 με γκολ των Μόντριτς (14΄), Γιορέντε (60΄) και Σέρχιο Ράμος (79΄). Οι Άραβες μείωσαν στο 86΄, με τον Σιοτάνι να σημειώνει το «γκολ της τιμής» και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ναντέρ, από προσπάθεια του Βινίσιους, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 4-1.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ