«Κόπηκε» η Θεσσαλονίκη από την διεκδίκηση της Πράσινης Πρωτεύουσας - iefimerida.gr

«Κόπηκε» η Θεσσαλονίκη από την διεκδίκηση της Πράσινης Πρωτεύουσας

«Κόπηκε» η Θεσσαλονίκη από την διεκδίκηση της Πράσινης Πρωτεύουσας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικονομική κρίση και η πολιτική αστάθεια της χώρας... μποϋκοτάρισαν την υποψηφιότητα της πόλης για τον τίτλο του 2014 σύμφωνα με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

«Καλό θα είναι και οι ηγεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος που θα προκύψουν στο μέλλον να αντιλαμβάνονται πλήρως τη σημασία της ανάπτυξης του αστικού περιβάλλοντος και να στηρίζουν την Αυτοδιοίκηση που είναι ο πυλώνας υλοποίησης των πολιτικών αυτών», δήλωσε ο δήμαρχος όταν ενημερώθηκε από τον γενικό διευθυντή Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Φάλκενμπεργκ ότι η Θεσσαλονίκη δεν πήρε την πρόκριση για την τελική φάση της διεκδίκησης σε αντίθεση με το Μπρίστολ (Αγγλία), τη Φρανκφούρτη (Γερμανία) και τη Κοπεγχάγη (Δανία).

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη διαδικασία συμμετοχής μας στη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πράσινης Πρωτεύουσας 2014, και από την θετική αξιολόγηση της αίτησής μας ως 'εξαιρετικής ποιότητας'. Είναι καιρός πια να αφήσουμε τις συζητήσεις στην άκρη και να αρχίσουμε να υλοποιούμε πολιτικές για τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος», επισήμανε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, Κώστας Ζέρβας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ