Καταστράφηκε ολοσχερώς το θέρετρο που γυρίστηκε το Dirty Dancing [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Καταστράφηκε ολοσχερώς το θέρετρο που γυρίστηκε το Dirty Dancing [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των 300 πυροσβεστών δεν κατάφεραν να γλιτώσουν το Grandview Palace που έγινε στάχτη κι αποκαΐδια στην πιο φοβερή φωτιά που γνώρισε ποτέ το Κάτσκιλς.

Το θέρετρο στο Λοχ Σέλντρεϊκ (85 μίλια βόρειο-δυτικά της Νέας Υόρκης) κατέρρευσε σε λίγες ώρες και στην περιοχή δεν υπάρχει τίποτα πια που να θυμίζει τον μεγάλο κινηματογραφικό έρωτα της έφηβης Μπέιμπι (Τζένιφερ Γκρέι) με τον τον σέξι χορευτή Τζόνι τον οποίο υποδύθηκε ο αείμνηστος Πάτρικ Σουέιζι!

Η δυσάρεστη είδηση έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά την απόφαση του χορογράφου της αρχικής παραγωγής, Κένι Ορτέγκα, να σκηνοθετήσει μια νέα εκδοχή της λατρεμένης ταινίας εκατομμυρίων ανθρώπων, στην οποία θα ακούγονται νέα τραγούδια αλλά και κλασικά κομμάτια από το σάουντρακ του πρώτου Dirty Dancing.

Φαβορί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας αυτής -η οποία εκτιμάται ότι θα γίνει τεράστια εμπορική επιτυχία- είναι οι διάσημοι σταρ του Χόλυγουντ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Εμα Στόουν. Η παγκόσμια πρώτη προβολή του remake (η πρώτη ταινία προβλήθηκε το 1987) μάλιστα εκτιμάται ότι θα γίνει τον Ιούλιο του 2013..

Το θέρετρο στο οποίο εμπνεύστηκε την περίφημη ιστορία αγάπης η σεναριογράφος Ελεονόρ Μπέργκστεν, είχε για πρώτη φορά ανοίξει τις πύλες του το 1944 αλλά ανακαινίστηκε και επαναλειτουργούσε από το 1997.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ