Εκτός ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως μένει ο Απόστολος Παπατόλιας - iefimerida.gr

Εκτός ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως μένει ο Απόστολος Παπατόλιας

Εκτός ψηφοδελτίων ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως μένει ο Απόστολος Παπατόλιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία, όπως φαίνεται, ο πρώην νομάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Απόστολος Παπατόλιας.

Για την υποψηφιότητα Παπατόλια, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, υπήρχαν σοβαρές ενστάσεις από ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι διεμήνυσαν στην Ιπποκράτους πως ενδεχόμενη κάθοδος Παπατόλια στις εκλογές, θα αδικούσε τους άλλους υποψήφιους, με το επιχείρημα ότι ο πρώην νομάρχης είχε έτοιμο εκλογικό μηχανισμό από το Φθινόπωρο του 2010 όταν ήταν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές. Όπως όμως υπαγορεύεται και από το καταστατικό του κόμματος, ο κ. Παπατόλιας δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές ακριβώς επειδή ήταν και υποψήφιος περιφερειάρχης το 2010.

Εντός της ημέρας αναμένεται να δοθούν από το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα ονόματα υποψηφίων που εντάσσονται στις πράσινες λίστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ