Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέες αποκαλύψεις για το μυστικό γάμο και την γνωριμία με τον Αργυρό [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Νέες αποκαλύψεις για το μυστικό γάμο και την γνωριμία με τον Αργυρό [βίντεο]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου με χριστουγεννιάτικη διάθεση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες πληροφορίες γύρω από τον άγνωστο γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσω του GNTM, έρχονται στο φως.

Χθες αποκαλύφθηκε ότι η κριτής του GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου το 2015 είχε παντρευτεί τον καλό της, Γιάννη Καραβασάνη στο Λος Αντζελες. Το ζευγάρι δεν φαίνεται να έχει πάρει διαζύγιο, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται σε διάσταση από την περασμένη Ανοιξη.

Φωτό από γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη.

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα«, η δημοσιογράφος Ελένη Βουλγαράκη έκανε κάποιες νέες αποκαλύψεις για τον γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τις φήμες να είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αποκλειστική φωτό του Hello! από βραδινή έξοδο του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Αυτά είναι από έγκυρες πηγές, από το φιλικό περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το 2010 ξεκίνησε αυτή η σχέση με τον Γιάννη τον αρχιτέκτονα και γνωρίστηκαν μέσω των social media. Η σχέση αυτή ξεκίνησε από απόσταση καθώς η Ηλιάνα έμενε στην Αμερική. Ο Γιάννης στο Βόλο και πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα. Η Ηλιάνα στην Αμερική δεν είχε υπηκοότητα, είχε μόνο πράσινη κάρτα γιατί εκεί δούλευε μόνο η κοπέλα. Το 2015 γίνετε ο γάμος στο LA από έρωτα με κουμπάρους, το Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή. Το Μάρτιο του 2018 στο madwalk η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με το σύντροφο της. Το παπαρατσικό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήρθε δύο μήνες μετά, τον Μάιο. Φήμες θέλουν να είναι μαζί με τον Αργυρό. Η Αθήνα είναι μια μικρή κοινωνία και τους έχουν δει. Λένε ότι έχει χωρίσει με τον άντρα της και δεν έχουν πάρει διαζύγιο», είπε χαρακτηριστικά.

Ηλιάνα Ππαγεωργίου-Γιάννης Καραβασάνης σε παλιές καλές στιγμές.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ