Συγκινητικές εικόνες: Μαθητές του ελληνικού σχολείου της Αντίς Αμπέμπα τραγουδούν τα κάλαντα! [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκινητικές εικόνες: Μαθητές του ελληνικού σχολείου της Αντίς Αμπέμπα τραγουδούν τα κάλαντα! [βίντεο]

Οι μαθητές τραγουδούν τα κάλαντα σε άπταιστα ελληνικά / Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα μοναδικό βίντεο από τη Χριστουγεννιάτικη εορτή που πραγματοποιήθηκε, χθες, στο σχολείο της ελληνικής Κοινότητας, στην Αντίς Αμπέμπα, ανέβασε στον λογαριασμό της η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αιθιοπία.

Στο σύντομο βίντεο εμφανίζονται οι λιλιπούτειοι μαθητές του σχολείου -που ιδρύθηκε το 1915 από την Ελευθερία Κοσμά- να τραγουδούν σε άπταιστα ελληνικά τα κάλαντα, προκαλώντας τη συγκίνηση των παρευρισκόμενων, καθώς και των χιλιάδων θεατών του βίντεο.

Η Ελληνική Πρεσβεία, στην ίδια ανάρτηση, εύχεται «χαρούμενα Χριστούγεννα και μια Νέα Χρονιά γεμάτη αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο».

#HappeningNow: Christmas celebration at the #Greek Community school in Addis Ababa. Κάλαντα από τους μαθητές του Ελληνικού σχολείου στην Αδδίς Αμπέμπα. Ευχόμαστε χαρούμενα Χριστούγεννα και μία Νέα Χρονιά γεμάτη αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο! @TerensQuick @Greeks_Abroad pic.twitter.com/44ALkfpeMd

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ