Το... δώρο Γάλλου Γερουσιαστή στη Βουλή: Σας θυμίζω ότι γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα οργασμού! - iefimerida.gr

Το... δώρο Γάλλου Γερουσιαστή στη Βουλή: Σας θυμίζω ότι γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα οργασμού!

Φωτογραφία αρχείου: AP Photo/Kamil Zihnioglu
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας Γάλλος γερουσιαστής αποφάσισε σήμερα να κάνει ένα «δωράκι» στους συναδέλφους του.

Τους ανακοίνωσε, μεσούσης της συνεδρίασης του κοινοβουλίου με επίκεντρο τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των κινητοποιήσεων των κίτρινων γιλέκων, τον εορτασμό της… «παγκόσμιας ημέρα οργασμού».

«Αγαπητοί μου συνάδελφοι, διανύουμε μια δύσκολη περίοδο (…), όμως επίσης προσεγγίζουμε την περίοδο των Χριστουγέννων, που είναι εορταστική, συναισθηματική, πιο ελαφριά από τη φύση της. Και για να καταλήξω, θέλω να κάνω ένα μικρό δώρο στην ολομέλεια, σε όσες και όσους βρίσκονται εδώ σε αυτήν την αίθουσα, υπενθυμίζοντάς τους ότι σήμερα, είναι η παγκόσμια ημέρα οργασμού» είπε ο Ολιβιέ Ενό, ένας κεντρώος γερουσιαστής, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ από το AFP.

Παίρνοντας τον λόγο, η Σοσιαλίστρια Λοράνς Ροσινιόλ, πρώην υπουργός των Δικαιωμάτων των Γυναικών, απάντησε: «Προτείνω να μην αφαιρέσουμε τον χρόνο διάρκειας του οργασμού από το χρόνο ομιλίας μου…».

Νωρίτερα, ο γερουσιαστής Στεφάν Ραβιέ (ακροδεξιά) ευχήθηκε επίσης «καλά Χριστούγεννα» στους «συναδέλφους του, στο προσωπικό του κοινοβουλίου και το σύνολο των συμπολιτών του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ